Stäng

Bagheera

Bagheera grundades år 1981 i Avesta, där administration, design, produktutveckling och lager fortfarande är lokaliserat. Bagheera är stolta över att vara ett av få sportföretag i Sverige som tillverkar både skor och kläder. Produkterna sträcker sig från ett komplett sortiment funktionskläder anpassat för elitlöpare, till produkter framtagna till aktiva barn. 

Att produktionen, som till största del är belägen i Kina, går rätt till är viktigt och Bagheera följer flera olika uppförandekoder som grundar sig på ILO's kärnkonventioner gällande arbeternas villkor och rättigheter samt FN's konvention om barns rättigheter. För att kunna kontrollera detta har Bagheera öppnat ett eget produktionskontor i Xiamen.

Målsättningen är även att göra produkterna så miljövänliga som möjligt, återvunnen polyester, ekologisk bomull och märkningen ÖKO TEX, som innebär att varje del av plagget är tillverkat så det inte finns några ämnen som kan vara skadligt för kropp eller natur, är exempel på vad Bagheera gör för att ha så liten påverkan på miljön som möjligt. 

Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Bagheera Grå Löparsko Bagheera
Lätt och luftig löparsko
499 kr
Bagheera Svart/grå Vinterkänga Bagheera
Rea!
Vattentät vinterkänga från Bagheera
399 kr
Bagheera Grön Sneaker Bagheera
Nyhet!
Sneaker i slip-on modell
429 kr
Bagheera Blå Löparsko Bagheera
Nyhet!
Neutral löparsko
575 kr
Bagheera Beige Sneaker Bagheera
Nyhet!
Sneaker med stickad ovandel
429 kr
Bagheera Svart/grå Sneaker Bagheera
Nyhet!
Sneaker med stickad ovandel
429 kr
Bagheera Svart/grå Träningssko Bagheera
Nyhet!
Lätt träningssko från Bagheera
429 kr
Bagheera Svart/grå Sneaker Bagheera
Nyhet!
Sneaker i slip-on modell
429 kr